Professional Scrum Master I
Certificering

Meer weten over Agile en Scrum en het certificaat behalen in 1 dag? Een stap verder dan de introductie training en we doen ook examentraining met als doel het behalen van de Professional Scrum Master certificering via scrum.org.

Voor wie?

Starters en mediors op het gebied van Agile en Scrum met behoefte aan basiscertificering. De achtergrond van je werk maakt niet uit. Van ICT tot finance, marketing of techniek.

Lees meer
Professioneel Product Owner I
Certificering

Meer weten over Agile en Scrum, met focus op de PO, en het certificaat behalen in 1 dag? We gaan een stap verder dan de introductie training en doen ook examentraining met als doel het behalen van de Professional Scrum Master certificering via scrum.org.

Voor wie?

Starters en mediors op het gebied van Agile en Scrum met behoefte aan certificering. Je bent Product Owner of begeeft je in een Scrum omgeving. Van ICT tot finance, marketing of techniek.

Lees meer
Agile werken voor jouw team!
Maatwerk teamtraining

De training focust op wat Agile kan betekenen voor jouw team. Wat kan jouw team inzetten als het gaat om Agile, Scrum en andere handvatten vanuit deze wendbare wereld. Leer en ervaar hoe je dat vanuit de teamdynamische kant en de methodische kant kunt doen.

Voor wie?

Teams die willen groeien en Agile samenwerken willen ontdekken. Via een intake passen wij deze training naar jullie situatie aan. Zie ook de verwante Agile kickstart bij ‘Advies op Maat’

Lees meer
Introductie Agile Organisatie
De training voor management en directie

De training focust op inzicht wat Agile en wendbaarheid kan betekenen voor een organisatie. Wat levert Agile werken op? Past het bij mijn bedrijf? Waar moet ik rekening mee houden? Hoe gaat een transformatie?

Voor wie?

Directie, management, bedrijfscaptains die willen weten wat Agile en wendbaar worden is? Wat zijn deze woorden en hoe kan dit bijdragen aan groei van het bedrijf?

Lees meer
Examentraining PSM I of PSPO I
Certificeren is het doel

Je beheerst de Scrum theorie en hebt nog geen certificaat. Zet jezelf 100% op scherp door het toetsen van jouw achtergrond met als doel vervolgens het PSM I of PSPO I certificaat te behalen. Kort en krachtig.

Voor wie?

(Theoretisch) gevorderden op het gebied van Scrum met behoefte aan de certificering. De achtergrond van je werk maakt niet uit. Van in ICT tot finance, marketing of techniek.

Lees meer

Kalender Trainingen

Er zijn 0 beschikbare trainingen

Laat een bericht achter

Meer weten over onze trainingen en maatwerkmogelijkheden? Wij zijn er voor jou!

Direct inhoudelijk het gesprek! Plan een afspraak op locatie of laten we (video)bellen.

Direct advies?

Vragen of
advies nodig?
Wij helpen jou graag!

Bel nu:
085 7608818 of app 06 50250377

Data trainingen