WIE WIJ ZIJN!
line-red

FREDERIK VAN SEIJEN

Ik ben mede-oprichter van Entalis en Agile consultant, coach en trainer. Mijn kracht zit in mijn passie, energie, humor, authenticiteit, creativiteit en het gebruik hiervan om mensen te activeren en inspireren binnen een organisatie. Ik ben in staat om een atmosfeer te creëren waar andere groeien en ervaren om meer Agile te worden.

Ik heb ervaring in en mensen mogen ontmoeten uit diverse branches, groottes en omgevingen van organisaties, zowel binnen als buiten Nederland.  Mijn werk behelst oa verandermanagement, trainen, team en 1-op-1 coaching en faciliteren van workshops. Ik pas mijn taal en aanpak aan, aan de doelgroep en het Agile niveau van de organisatie.

Elk mens is uniek, elke klant een verrijking. Ik hoop je graag snel te spreken!

fvanseijen@entalis.nl   |   (06 502 503 77)

DE ENTALIS AANPAK

line-red

Met de Entalis aanpak en onze unieke stijl, gebaseerd op de methodische (structuur) en cultuurkant, geven we samen invulling aan het begrip Agile werken binnen jouw organisatie. Wij werken vanuit een feedback-gedreven veranderaanpak die leidt tot stapsgewijs veranderen passend bij de dynamiek van je eigen organisatie. Samen, zoals een van onze kernwaarden, maken we er een succes van!

1. Wat is je visie op Agile werken? Of heb je al een visie?

Agile werken is voor ons geen doel op zich. Het is een label dat soms modieus is, welke wij  samen tot leven brengen binnen jouw organisatie. En hoe gaat deze manier van werken bijdragen aan de visie en doelstellingen van je organisatie? Wat betekent dit concreet voor dagelijkse werkzaamheden van de mensen in je organisatie, en wat betekent dit ook voor samenwerkingen buiten je organisatie? Een visie workshop vormt voor ons een essentieel vertrekpunt, waarbij we Agile werken over de assen van cultuur en structuur benaderen.

2. Wat is je uitgangssituatie?

Starten we blanco of is er al een weg ingeslagen. Met onze kritische blik en brede ervaring brengen we dit snel in kaart. Onze ervaring leert dat er vaak al vele initiatieven binnen een organisatie zijn, en dat het cruciaal is om deze in kaart te brengen en waar nodig op elkaar af te stemmen.

3. Hoe ziet jouw Agile reis eruit of eerste stap eruit?

Samen bepalen wij de eerste Agile roadmap om je veranderdoelstellingen stapsgewijs te realiseren met concrete veranderexperimenten. De roadmap is volledig in Agile-stijl opgebouwd en ontwikkelt zich dynamisch op basis van elke stap die we zetten. De grootte bepalen we samen.

4. Hoe bewaken wij het traject?

Je hebt altijd een centraal aanspreekpunt, de veranderconsultant, die samen met jou en de organisatie de roadmap volgt en waar nodig aanpast. Wij toetsen de voortgang  en kunnen zo samen met de betrokken mensen snel en flexibel bijsturen. Agile on the job!

Wij maken indien nodig gebruik van ons netwerk van Agile Experts die wij zelf selecteren en kwalificeren. Dit is flexibel, wendbaar en stelt ons in staat jou de beste Agile kennis en ervaring te bieden!

PARTNERS: KENNIS EN KUNDE VAN ENTALIS

line-red

Juliette Frohn

Professionele backoffice ondersteuning en flexibiliteit

+

Dick Croes

Agile Master – Na ruim 20 jaar nog steeds dagelijks groeiend in Agility

+

Désirée Streumer

Agile: werken met plezier en energie

+

Lorenz de Deugd

Realiseer samen producten die er echt toe doen!

+

Arno Delhij

Agile Business Coach en mede-oprichter van het wereldwijde initiatief “Agile in Education”

+

Leon Bosma

Complexiteit is mislukte eenvoud!

+

Marco Bogers

Flow is geen toeval

+

Arno Korpershoek

Alles begint met vertrouwen!

+

Sandra van de Pol

Ik ondersteun en begeleid bij het doorvoeren van diverse (organisatorische) veranderingen via Change Management

+

Rob Bröker

Enthousiaste lean expert met Agile denkwijze

+

Ward Bergmans

Intuitive, bijzondere coach met sterk analytisch vermogen

+

Coby Smeenk

Agile werken, en werken aan gedrag gaan hand in hand

+

Barend van der Plas

‘Agility is essentieel: alleen organisaties die in staat zijn adequaat te reageren op een veranderende wereld zullen overleven.’

+

WANNEeR BEN IK AGILE?

Stel jij jezelf die vraag weleens?

Wij dagen je graag uit om deze vraag met ons te beantwoorden.