Scrum voor niet-ICT’ers… de (taal)barrières voorbij!

11 oktober 2017
“Dynamisch, bevlogen, humor, interactiviteit top! Alleen… minder Engelse termen graag!” Bovenstaande kreten zijn een paar feedback (pardon, “terugkoppeling”) punten op onze Scrum Master training voor niet-ICT’ers bij een opdrachtgever in het zuiden des lands! Door: Roy Lim We kunnen er als wél-ICT’ers om lachen, maar het raakt zeker een goed(…)
Meer lezen

Reinventing Entalis: follow your dream, create a new world

4 juli 2017
Waar het begon: het verhaal Gedreven door impact maken, verandering, gedreven door behoefte uit de markt: Reinventing Entalis is de naam van ons programma, dat we begin dit jaar zijn gestart. De naam is een knipoog naar het boek ‘Reinventing organisations’ van Frederic Laloux. Wendbare, innovatieve en purpose gedreven organisaties(…)
Meer lezen

De eerste stap van een Agile reis

17 mei 2017
De eerste stap van een Agile reis “De wereld verandert steeds sneller en alleen organisaties die wendbaar genoeg zijn zullen overleven”. Dat is kort gezegd de boodschap waarmee de markt voor managementboeken de laatste jaren wordt overspoeld. Agile is mainstream aan het worden en er lopen waarschijnlijk geen IT-managers meer(…)
Meer lezen

Interview Roy en Frederik

10 april 2017
‘Die afwijzing was onze wake-up call’ Hun eerste samenwerking stamt uit 2001 en inmiddels runnen Frederik van Seijen en Roy Lim alweer vier jaar het bedrijf Entalis, gespecialiseerd in organisatieadvies en –trainingen rondom Agile werken. ‘We zien elkaar bijna meer dan onze eigen vrouw, we hebben echt een zakelijk huwelijk.’(…)
Meer lezen