TRAININGEN & WORKSHOPS

line-red
Visie op trainingen
Entalis ziet trainingen als een laagdrempelig, maar ook essentieel onderdeel om met Agile werken aan de slag te gaan. Een vertrekpunt voor een gemeenschappelijke basis. Onze trainingen bieden veel inspiratie, concrete handvaten en worden verzorgd door prikkelende en pragmatische trainers uit de markt. Pasklare antwoorden op complexe vragen zul je bij ons niet krijgen. Wel krijg je nieuwe inzichten mee, om zelf en met anderen een verschil te kunnen maken, en complexe vraagstukken aan te kunnen. Ook na de training zijn wij er voor je om te sparren en te coachen over de praktijk, want dat is waar het echte werk uiteindelijk gebeurd en waar je het meeste zult leren. Samen zorgen we voor de verbinding en een goede begeleiding.

AGILE COACHING

line-red

Het begrip ‘Agile coach’ is inmiddels bijna een containerbegrip geworden. Wij onderscheiden 4 vormen van coaching: Individu, team, stakeholders & managementcoaching. Alle lagen in een organisatie worden geraakt met Agile werken.

Onze coaches onderscheiden zich daarom door een organisatiekundige en mensgerichte benadering, waarbij methoden en technieken altijd ondersteunend zijn.

Een Agile coach bij Entalis verbindt verschillende zienswijzen en biedt structuur voor stapsgewijze verandering.  Agile coaching is een dienst, waarbij we meerdere experts in kunnen zetten op specifieke onderdelen die op dat moment benodigd zijn en synergie creëren tijdens de Agile-reis. Onze Agile coaches zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun attitude, kennis en ervaring, binnen en buiten de ICT.

AGILE ADVIES OP MAAT

line-red

Wil jij een incompany training of mogen wij jouw afdeling inspireren? Met Agile advies op maat gaan we graag in op je vraag en veranderdoelstelling.

Een workshop Agile werken of een adviesgesprek over Agile, wij denken graag met je mee en bieden inspiratie buiten de gebaande paden.

Ons advies op maat sluit altijd aan op je doelstellingen en je organisatie.